Ängel maskerad

Har du svårt att bestämma dig för vad du ska klä u… (8829-32)
Det finns de som säger att barn är &:auml… (39100S)
En vacker ängeldräkt med vita vingar och… (44172)
Änglar förknippas inte så ofta med… (41105S)
Vem har sagt att en ängel måste vara vi… (95184)
Vi är helt säkra på att ingen n&:ar… (888747/SML)
Förvandla dig till en läcker djävu.… (75054000SML)
En ängel sänd ifrån ovan, för… (8107-01)
Gjorde det ont? Du vet, när du trillande ner… (70193000SML)
Flyg (eller cykla) till festen likt en vacker &:aum… (74563000SML)
Om vi på jorden kan flytta mellan våra olika lände… (95183)
Vi är säkra på att ingen någ… (36977S)
Änglar finns faktiskt! Åtminstone kan m… (31289M)
Gloria med fluff i olika färger för dig… (aaf8b7d2)
Ska du bli en riktig ängel till maskeraden behöver… (A0586)

Är det dags för årets maskerad och ska du i år klä ut dig till ängel? Kanske är det till och med en ängel maskerad du ska gå på där alla kommer utklädda till just änglar. Då kanske du vill hitta en lite mer ovanlig typ av ängel att klä ut dig till. Det gör du hos oss på Fest365.se. Vi har allt du söker.

Innan man böjar transformeringen så kan det vara bra att veta lite om vad man egentligen ska transformera sig till. En ängel är i grund och botten ett andeväsen som till största del förekommer inom judendomen, kristendomen och islam och vars uppgift är att tjäna Gud. Ofta förekommer änglar som budbärare mellan människorna och Gud, men de beskrivs även som väktare, rådgivare, domare och ibland också som krigare. Läran om änglar kallas angelologi. Det kan vara mycket bra att känna till. I kristendomen finn det en motsats till ängel och det är en demon, som istället tjänar djävulen. Somliga tror att vi alla har en skyddsängel som vakar över oss dag och natt.

Nu när du vet lite om änglar så är det bara att börja leta kläder. Det finns ängel dräkter både för barn och vuxna och alla blir så klart otroligt söta och oskuldsfulla i en vit kostym. Känner man sig lite mer busig så kanske man hellre klär ut sig till demon, men det kan vara bra att kontrollera vad som gäller i inbjudan först. Man vill ju inte komma som svarta fåret på festen. Eller det kanske man vill?

Oavsett vad du bestämmer dig för att att klä ut dig till så hittar du det hos oss på Fest365.se. Vi har även alla möjliga olika tillbehör och accessoarer som du behöver. Gå in i vår webbshop för inspiration om du känner att det behövs. Vi har verkligen allt för din fest. Ha så roligt!