Apa maskerad

Apa Barn Maskeraddräkt inkluderar en fluffig brun… (30800)
Gillar din bebis banan och att klättra i tr&:a… (6005-6-12M)
Apa Maskeraddräkt inkluderar en brun helkropp… (31677M)
Vem behöver inte en apa som maskot till fotbo… (MA-8545)
Förvandla dig till en flygande apa och joina… (75385000STD)
Det är tveksamt om det finns något s&:ou… (CC659)
Regera över alla maskeradfirare hela natten l… (90551)
Återskapa Heath Ledgers maniskt karaktä… (56215/MED)
Kom i rätt musikskaparstämning med den h… (90091)
Efter år av makabra experiment har testapan lyckat… (24377M)
Skapa en arresterande look med vår Poliskvin… (31901S)
Återskapa spännande Star Wars-moments t… (810357/XSM)
"Vaddå? Jag har faktiskt varit på oran… (AC843)
Nu behöver du inte längre bo i Japan f&:o… (67787)
Låt inte nattens mörker och de skrapand… (HF-5119.(O))

Om du ska på maskerad där du ska föreställa ett djur, så kanske valet är lätt. Eller otroligt svårt. När man ombeds att klä ut sig till ett djur så är det många som vill att man ska symbolisera sig med just det djuret man väljer att klä ut sig till. Just apa är kanske det djuret som är allra lättast att klä ut sig till eftersom vi trots allt är släkt och då blir det apa maskerad för din del. Att klä ut sig till apa funkar så klart även om festen har djungeltema.

Det finns många olika kostymer att välja mellan hos oss på Fest365.se och du kan välja om du vill ha med eller utan mask. Vad som är så härligt är att alla kan klä ut sig till apa. De finns nämligen i storlekar för både herr, för dam, för kille och för tjej och till och med för baby. En söt liten bebisapa kommer så klart alla att falla för.

Det finns många olika typer av apor men vad som kännetecknar alla typer är att kroppen har hårbeklädnad med färger som kan variera från vitt, grått, brunt och svart. Handflatan och fotsulan saknar oftast hår. Babianer har heller inte hår på rumpan, vilket så klart är otroligt viktigt att känna till om du har valt just babianen att klä ut dig till. Om du ska ge ett bra helhetsintryck på maskeraden eller festen så är det även viktigt att du rör dig rätt. Det finns troligtvis inga träd för dig att svinga dig i på festen, så att rekommendera är att gå på marken och vanligtvis sätter apan ner händer och fötter samtidigt. Om man tycker att detta blir jobbigt efter ett tag, så kan det vara skönt att veta att det faktiskt finns vissa apor som går på bakbenen, precis som människan.

Om man väljer att klä ut sig till apa så får man faktiskt tillåtelse apa sig lite extra. Det är bara så. Men det kanske även beror på vilken typ av apa man väljer att klä ut sig till. Det kan vara bra att kolla om det kommer barn på festen innan man spökar ut sig för hemskt. Kanske väljer man att vara en riktigt söt liten apa eller en mer skrämmande apa som till exempel en gorilla. Det finns även zombie kostymer till Halloween i ap-format, om det är det man söker.

Kostymerna finns även i olika prisklasser så om du vill köpa en billig kostym online så är det inga problem. Vår allra högsta önskan är att du ska ha så roligt du bara kan på vilken typ av fest det än är du ska hålla eller gå på. Gå in och titta på vårt utbud på Fest365.se, vi har allt till din fest!