Astronautdräkter

Redan 1969 landade den första vuxna människan (Nei… (882700/SML)
Glöm alla långa utbildningar, kräv… (209405)
Det är mörkt... tyst. Du får k&:aum… (78539000LGE)
Ett litet steg för mänskligheten men en… (30821M)
Snygg och autentisk astronautdräkt dekorerad… (EB-4057.(S))
Astronauter är coola. Det tycker alla. T&:auml… (78538000XL1)
Har du alltid drömt om att bli astronaut? D&:a… (BH648)
Om Neil Armstrong fått välja hade han n… (01116)
Förvandla dig till en mäktig NASA a… (AC173)
Houston, we have a party. Autentisk och tuff astro… (11006)

Om du har blivit bjuden på fest med rymd-tema så är du säkert ganska uppspelt just nu, oberoende vilken ålder du råkar vara. Många, både mindre och större pojkar och män har kanske någon gång drömt om (och kanske fortfarande drömmer om) att bli astronaut och nu har man då äntligen chansen att i alla fall klä ut sig till en för en kväll. Då gäller det att göra det med bravur! Alla kan klä ut sig till astronaut, oavsett ålder. Det finns snygga astronautdräkter online som passar både dam och herr, pojke och flicka. Det finns till och med kostymer för bebisar!

Med ordet astronaut menar man egentligen en amerikansk rymdfarare, som enligt definition är en människa som färdas i rymden, alltså utanför jordens atmosfär. Anledningen till att så många drömmer om att få bli en astronaut kanske är att det finns så få av dem och yrket är minst sagt ovanligt och speciellt. Det är faktiskt endast totalt 486 människor som har nått Low Earth Orbit, vilket är kommunikationssatellitsystemet som kretsar kring jorden och som huvudsakligen används för mobiltelefonkommunikation. Endast 24 människor har rest ännu längre bort, antingen till månbanan eller till månens yta. Tre av dessa 24 har gjort det två gånger. Inte konstigt att alla killar och många tjejer drömmer om detta fantastiska yrke. Tänk att få se jorden från rymden, vilken fantastisk resa.

Om du, din son eller dotter ska på maskerad så är det alltid helt rätt att klä ut sig till astronaut, men speciellt om det råkar vara rymdtema på maskeraden. Du kan välja mellan en vit astronautdräkt eller en orange. Vill du vara lite originell, så kan man ju tänka på att det faktiskt även finns astronauter i filmerna Star Wars eller Star Trek, så även detta måste ju klassas som rätt. Tänker man så, så finns det otroligt många olika figurer att klä ut sig till och valet blir helt plötsligt inte så lätt.

Men letar du efter astronautdräkter så har du kommit helt rätt. Fest365.se har alla kostymer och dräkter som du kan tänka dig. Vi har även olika storlekar så om du vill vara en mini-astronaut så är detta inget problem. Kvinna eller man, barn eller bebis spelar ingen roll. Vi har kläder och klänningar som passar alla, men även roliga peruker och smink om det skulle behövas. Det är lätt och billigt att beställa online och kostymen kommer rakt hem i din brevlåda. Så smidigt!