Blacklight temafest

Ballonger Neonorange Pris: 29,00

Trissa upp gästerna på blacklightfesten och dekore…

Blacklight Hiballglas Pris: 199,00

Sätt fyr på dina drycker med Black Light Hiballgla…

Blacklight Lysrörsarmatur Pris: 249,00

Alla bra hak har dem och nu kan även du skapa en s…

Blacklight Lågenergilampa Pris: 99,00

Energisnål blacklightglödlampa för den miljömedvet…

Grimas Vattensmink UV Pris: 199,00

Gör succé på utestället eller blacklightfesten med…

Hängslen UV Neon Gul Pris: 99,00

Briljera på blacklightfesten när du lyser upp i en…

Serpentinspray Självlysande Pris: 59,00

Kör all-in på blacklightfesten med självlysande se…

UV Ansikts- & Kroppsfärg Pris: 39,00

Sminket för dig som ska gå på blacklight-party! UV…

UV Hårspray Pris: 49,00

Gå all-in på blacklightfesten med läcker UV hårspr…

UV Neon Ansikts- & Kroppsfärg Pris: 29,00

Ladda upp inför blacklightfesten och gå lös med ef…

UV Neon Bubbelvätska Pris: 399,00

Är det blacklightparty på gång? Maxa upplevelsen f…

UV Neon Hairextensions Pris: 29,00

Pimpa frillan ordentligt inför blacklightfesten, h…

UV Neon Hårmascara Pris: 49,00

Dags för blacklightfest? Maxa din häftiga UV-look …

UV Neon Strumpor Pris: 49,00

Vill du verkligen köra all-in på blacklight- eller…

UV-Kanon Pris: 1.499,00

UV-kanon / Blacklight på hela 400W för disco, show…

Det finns många material som fluorescerar när de utsätts för ultraviolett strålning. Detta innebär att ljuset vid reflexionen utsätts för en frekvensomvandling så att det reflekterade ljuset får en större våglängd än det infallande och därmed kommer ljuset inom det frekvensområde som det mänskliga ögat kan uppfatta. Våglängden ökar med andra ord. Detta kallar man ibland för Blacklight.

Du vet säkert vad vi menar trots en ganska lång förklaring ovan. Blacklight händer när man har en UV-lampa och lyser i mörker. Vitt verkar ofta lysa starkare och ibland kan man till och med se att tänderna får ett härligt sken. Nu vet du säkert vad jag menar.

Om du planerar en blacklight temafest så har du hamnat helt rätt. Hos oss på Fest365.se har vi allt för din fest! Det finns egentligen ingen hejd på hur roligt du kan ha när du pyntar och dekorerar och kanske framförallt när du klär ut dig. Vi har allt möjligt skoj som du kan lägga i skrymslen och vrår för att skrämma dina gäster lite när du slår på din UV-lampa som du har inhandlat för den stora dagen. Har du ingen lampa så hittar du en ordentlig UV-kanon hos oss, eller en blacklight lysrörsarmatur om det passar dig bättre.

Vad sägs om lite kryp, som till exempel fladdermös eller spindlar? Det kan alltid vara roligt. Vi har även UV mustascher i olika färger om det kan pigga upp. Vi har även bubbelvätska i UV, så om du vill överraska med ett UV bubbelregn så har du nu chansen. Självklart har vi också allt i sminkväg, så som sminkkritor och UV maskara och färg för kroppen. Vi har även shotglas i UV-färg som kommer att bli perfekt till välkomstdrinken.

Det som bara är ett måste för dig som är värd för festen är att inhandla ett par Crazy linser i UV. Dina ögon kommer att lysa på ett helt fantastiskt skrämmande sätt. Vågar du prova?

Vi kan sitta här och rada upp alla produkter vi har som kan passa dig om du ska ha just en blacklight temafest, men det kan vara bättre för dig att gå in på vår hemsida Fest365.se för att se hela vårt utbud. Där kan du också låta dig inspireras till lite nya idéer. Lycka till med festen och ha så roligt!