Brandman dräkter

En autentisk brandmans-outfit för eldiga till… (73739000STD)
Komplett set med all utrustning din lilla brandman… (94739)
Kvinnor älskar män i uniformer, sär… (31693M)
Jobbar man som brandman är det viktigt att sk… (10268)
Gul brandmanshjälm med emblemet "Fire Chief". Vuxe… (26047)
Många är det som har brandmän som sina största ido… (26116)
Bli en brandman till 100% och skaffa dig denna upp… (20269)

Om du ska på maskerad och gärna vill klä ut dig till en riktigt snygging så kan det vara läge att titta på snygga och sexiga brandman dräkter. Man kan hitta riktigt bra kostymer online för en billig peng, så gå in och titta på Fest365.se. Här kan du hitta kostymer och dräkter för både barn och vuxen och till och med till bebis.

Det finns nog ingen liten (eller stor) kille som inte någon gång har drömt om att få klä ut sig till brandman. Och vi tjejer får väl helt enkelt bara erkänna att det är något visst med yrket som samhällets väktare och räddare och det händer helt enkelt någonting så fort man får se en brandman. De bara utstrålar något alldeles speciellt. Självklart kan en kvinna också klä ut sig till brandman!

En brandman i Sverige är ofta verksam inom kommunal räddningstjänst och man kan antingen vara heltidsbrandman eller deltidsbrandman. För att bli antagen som yrkesbrandmannaaspirant så måste man ha gått grundskolan, men man ska högst vara 30 år. Om man är frivillig brandman så är gränsen 37 år. Som aspirant genomgår man 12 månaders utbildning, varav 3 månader är verksamhetsförlagd utbildning. Tidigare kallades en brandman för brandsoldat, vilket troligtvis härstammar från den tid då räddningstjänsten kallades brandkåren eller brandförsvaret och var militärt organiserat. Dessförinnan kallades en brandman för brandkarl. Idag använder man yrkestiteln Brandman, även om man är kvinna och har detta som yrke.

Vad bär en brandman då för dräkt? En brandman behöver en hel del utrustning i sin jobbvardag, bland annat hjälm, rökdykarhuva, underställ, larmställ, ytbärgardräkter, handskar, sockar, varselvästar, stövlar i gummi och läder samt läderkängor. Det är kanske tur att man inte behöver ha allt detta på sig om man ska gå på maskerad som en brandman. Det skulle troligtvis bli både varmt och väldigt obekvämt efter ett tag. Det räcker med att man har en snygg blå eller svart jacka med reflekterande band och ett par matchande byxor. En hjälm kan så klart också vara passande.

Du hittar snygga, bra och billiga kostymer om du ska klä ut dig som brandman hos oss på Fest365.se. Det är bara att gå in och titta på vårt utbud för att se vad som passar just dig bäst. Vi har kostymer för både dam och herr, för barn och bebis, så det finns garanterat något för alla. Vi har även diverse tillbehör som du kommer att se. Hos Fest365.se kan du köpa allt för din maskerad eller fest!