Bubbelmaskiner

Bubbelmaskin som fungerar lika bra på krogen… (HQPE10002)
Toppa barnkalaset eller bröllopet med en sv&:a… (PT7810)
Bubbelvätska till din bubbelmaskin för a… (VDLBL1)

Alla älskar bubblor och det är otroligt rogivande att se hur till och med bebisar fascineras av dessa fantastiska runda farkoster som färdas i luften i alldeles lagom fart för att man ska hinna se dem.

Att blåsa såpbubblor är otroligt roligt och det är underbar att se barnets lyckliga ansiktsuttryck första gången de själva lyckas få till en bubbla. Idag finns det dock andra sätt att få fram bubblor på, mer effektiva sätt kanske man skulle kunna säga. Man kan idag till exempel köpa ett häftigt såpbubbel-spö som gör riktigt stora bubblor. Idag finns det även automatiska såpbubbelpistoler som tillverkar jättemånga bubblor på väldigt kort tid. Dessa drivs med batterier och vanlig såpbubbel-lösning.

Men om man verkligen vill slå på stort så är det en bubbelmaskin man behöver. Om man letar efter bubbelmaskiner så kommer man att hitta allt från barnvarianter, som bara kostar några hundra kronor, till riktiga monster som som kostar flera tusen. De mer avancerade modellerna har vanligtvis flera fläktar och går på ström eller batteri. En del har till och med fjärrkontroll. Vad man väljer beror kanske till stor del på vilken typ av fest eller evenemang som man planerar, men du kan köpa din bubbelmaskin hos oss på Fest365.se. Vi har allt för din fest!

Det som är otroligt viktigt när det gäller att få fina bubblor är att få till ett bra recept så att det blir helt rätt sammansättning. Du kan antingen köpa färdigblandad lösning, men om du vill blanda själv så gör du enkelt detta med diskmedel, vatten och socker. Vill man ha segare bubblor så kan man även tillföra glycerol. Hur skapas då en bubbla? Jo, det som händer är att ett tunt lager vatten fångas in i ett tunt lager såpa-molekyler. Molekylerna har en vattenvänlig och en vattenfientlig del. Den vattenvänliga delen är på insidan av bubblan och den vattenfientliga på utsidan. Vattnet kan sedan tänjas när det är fångat i såpan och därför blir det möjligt att blåsa bubblor. Beroende på variationer i såpbubblans tjocklek och vilken vinkel ljuset faller in så ser du olika färger i såpbubblan. Detta fenomen kallas irisering och finns bland annat också i naturen som pärlemor, fjärilsvingar och vissa molnformationer. Vackert!

En bubbelmaskin är en underbar apparat som passar att använda på alla typer av tillställningar. Alla älskar att få bada i ett hav av bubblor. Vilken typ av maskin du väljer beror på hur stor fest du har och i grund och botten också hur många bubblor du vill ha på en och samma gång. Du köper din bubbelmaskin billigt och enkelt av oss på Fest365.se. Vi har allt för din fest!