Captain America dräkter

Med skölden på ryggen blir du värl… (HD050805CAP-S)
Låt din allra bästa vän följa… (580070/SML)
Captain America i filmerna och serietidningarna m&:… (ZP050808CAP-L)
Är du en riktig Marvel- eller Avengersfantast… (DSN-1-CPTA005-H49-17-S)
Förvandla dig till en amerikansk superhjälte med d… (880956/SML)

Ska du klä ut dig till superhjälte på festen till helgen? Är du redo för att rädda världen? Eller kanske du nöjer dig med att gå på maskerad denna gången? Du kan med fördel välja en av de mest kända superhjältarna att klä ut dig till och vi hjälper dig med snygga och billiga Captain America dräkter. Just denna dräkten känns kanske lite extra Amerikaniserad eftersom färgerna från USA:s flagga går igenom i själva dräkten. Du har till och med en stjärna på bröstet. Vilken delstat som just den stjärnan symboliserar förtäljer inte historien.

Captain America är en superhjälte som faktiskt skapades så tidigt som under andra världskriget. Captain America har sedan blivit en av frontfigurerna i Marvels serieuniversum. Han har sin egen tidning som är uppkallad efter honom själv, men är även med i tidningarna tillsammans med gruppen av superhjältar som man kallar Avengers. Han sågs första gången i Timely Comics som gavs ut i mars 1941. Hans alter ego heter Steve Rogers och han är en man som riktigt avskyr allt det som nazisterna gör sig skyldiga till i Europa under andra världskriget och vill göra allt för att kämpa emot dem. Han blir därför en supersoldat, som ger honom superkrafter. Han har en helande faktor, men det som utmärker honom mest är att han är väldigt stark. Han kan lyfta så mycket som 340 kilo. Han är också väldigt snabb och kan springa i 40 kilometer i timmen. Han kan hoppa långt och högt och utföra akrobatiska konster. En riktigt idrottsstjärna alltså.

Så om du ska på maskerad och vill klä ut dig till en av de många superhjältarna så finns det många Captain America kostymer att välja mellan. De flesta är förklarligt nog sydda för en man, men det finns även klänningar för kvinnor i Captain America tappning. Hos oss på Fest365.se har vi även alla möjliga kostymer och dräkter för barn. Det som är speciellt för just Captain America kostymerna är att de går i blått och vitt med röda ränder och en stjärna mitt på bröstet. Captain America har även en sköld med en stjärna på. En sann superhjälte.

Handla billigt och enkelt online och få din beställning direkt hem till dig. Vi på Fest365.se har allt för din fest, så titta in i vår webbshop för att inspireras och få idéer till nästa maskerad eller fest som du själv antingen ska hålla eller som du ska gå på. Men ha nu så roligt på festen du ska på och bara se till att välden inte går under.