Halloween linser

Linser utan styrka som passar mörka såv… (94412)
Blek hy, vita kläder, vita skor och silvergr&:… (90720)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94405)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94404)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94480)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94477)
Midvinternattens köld är hårt, isb… (90718)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94482)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94490)
Hur påverkas vampyrens ögon vid blodt&:o… (94402)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94449)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94483)
Två miljoner år. Det är 63 115 20… (90719)
Fången i din egen kropp försöker d… (90721)
När någon blir riktigt förbannad s… (94401)
Marilyn Manson, Storm och kanske din mamma har en… (94413)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94438)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94470)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94484)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94491)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94481)
Linser utan styrka som passar mörka såv… (94432)

Tro det eller ej, men nu har ännu ett år gått och det är dags att hitta en snygg outfit för Halloween igen! Vad ska du klä ut dig till i år? Förra året tyckte du själv att du faktiskt var ganska läskig, så vad ska du göra för att toppa det i år? Vi har svaret hos Fest365.se! I år måste du bara köpa Halloween linser. Det kommer garanterat att bli festens höjdpunkt.

Det finns få saker som man kan köpa på marknaden idag som förändrar ens utseende så dramatiskt som linser, om man bortser från plastikoperationer såklart. Vi använder våra ögon otroligt mycket i vår kommunikation med andra runt oss och vi förmedlar även känslor och uttryck med hjälp av ögonen. Om någon man känner därför plötsligt har ny ögonfärg eller ögon som ser ut som en djävul, så kommer man helt naturligt att reagera på detta direkt och det kan faktiskt vara riktigt läskigt.

Det är därför som färgade linser är helt perfekt för Halloween festen. Hos oss på Fest365.se hittar du bland annat crazy linser som antingen kan ge din egen färg en ny eller djupare nyans eller ändra din ögonfärg helt och hållet. Du kan även få kattögon med denna sortens lins, vilket blir otroligt häftigt. Vi har även vita linser som passar perfekt till häxan. Dock är den mest skrämmande av alla linser Sclera linsen, som inte bara förändrar utseende och färg på din iris, den färgar även din ögonvita. Otroligt skräckinjagande.

Vi har många typer av linser att välja mellan och vi har även linser med styrka, men faktiskt även utan styrka. Därför kan även du som vanligtvis inte bär linser få chansen att se riktigt läskig ut. Det är dock en bra ide att först uppsöka en optiker för att få ok av honom och henne att bära linser. Man måste så klart vara rädd om sina ögon och sin syn! Du behöver också köpa linsvätska och en linsburk att förvara dina linser i om du kommer att använda dem igen. De flesta linser kan man använda flera gånger, men se till att läsa instruktionerna på förpackningen för att vara säker på vad som gäller.

I vår webbshop hos Fest365.se hittar du helt enkelt en lins för alla, och som passar vid varje fest eller varje tillfälle. Gå in och titta själv för att få inspiration. Du kommer garanterat att hitta det som passar just dig.