Harley Quinn dräkter

Kliv rakt in i det mörka Arkham när du t… (884837/XS)
Harley Quinn, riktiga namn Dr Harleen Quinzel, var… (888102/SML)
En skurk kan faktiskt vara en snygg skurk. Med den… (880687/XSML)
Riktigt snygga Harley Quinn tights i svart oc… (BA998)

Det händer ibland att det står på inbjudan till en maskerad eller fest att man antingen ska klä ut sig till superhjälte eller superskurk. Om du råkar vara kvinna och känner dig manad till att vara skurk den här gången, så kan vi ge dig ett lämpligt tips om att klä ut dig till Harley Quinn. Det finns en hel del olika Harley Quinn dräkter att välja på online och du hittar de allra snyggaste hos oss på Fest365.se. Vi har även tillbehör som peruker och smink. Vi har kort och gott allt för din fest!

Vem är då skurken Harley Quinn och vad behöver man veta om henne? Jo, Harley Quinns riktiga namn är egentligen Harleen Frances Quinzel och är en superskurk från DC Comics. Hon ses ofta i sällskap med superskurken Jokern, som hon även är förälskad i. Tillsammans försöker de två att besegra superhjälten Batman som vi alla känner till. Harley Quinn lider av osjälvständig personlighetsstörning. Hon besitter inte några övermänskliga krafter, men hon är väldigt vig och duktig på kampsport och tillräckligt erfaren för att vinna över de flesta som angriper henne. Hon är även en mycket skicklig akrobat. Tack vare Poison Ivys hjälp har hon blivit immun mot olika slags gifter, bakterier och virus och tack vare henne har hon också kunnat utveckla ännu mer smidighet, snabbhet och styrka. Hon brukar även beväpna sig med en stor pistol som är laddad med en boxhandske på en stålfjäder och hon använder även en överdimensionerad trähammare som vapen.

Kostymen som du söker om du vill klä ut dig till Harley Quinn är en narr-liknande dräkt. När du ser den känner du säkert igen den. Den är uppdelad i svarta och röda fält och är oftast en helkroppsoverall. Hon har även en vit krage, svart ögonmask, en röd handske och en svart handske och en röd sko och en svart sko plus en gycklarmössa. Detta är det du behöver veta för att kunna skapa en lyckad Harley Quinn kostym.

Om du ska hålla fest eller om du ska på fest själv så besök oss på Fest365.se. Vi har allt för din fest, oberoende om du är barn eller vuxen, gammal eller ung, man eller kvinna. Vi har även allt vad gäller kostymer och dräkter, men även allt typer av tillbehör, så gå in och få inspiration i vår webbshop. Ha så roligt på festen!