Harry Potter kläder

Officiellt licensierad Harry Potter Dobby latexmas… (68341)
Se upp Harry Potter - nu har ditt barn chans att b… (884260/SML)
Nu kan ditt barn också gå på Hog… (883574/SML)
Harry Potter Dödsätare Maskeraddräk… (889791/STD)
Harry Potter fick denna ultimata kvast som en pres… (9700)
Officiellt licensierad Harry Potter Golden Snitch… (9707)
Röd/Gul Harry Potter inspirerad halsduk. Pass… (9710)
Nu kan du också gå på Hogwarts o… (889789/STD)
Harry Potter inspirerad brun peruk. One size (vuxe… (BW490)
Officiellt licensierad Harry Potter Gryffindor sli… (9709)
Officiellt licensierad Harry Potter Sorting hat. O… (49957)
Är du en Griffindor eller en Slytherin? Ta reda på… (49953)
Harry Potter tillbehörskit med matchande glasögon… (322006)
Harry Potters kista innehåller allt han beh&:… (64037)
Officiellt licensierad Harry Potter trollstav, til… (9704)
Är du på väg att färdigställa din Harry Potter-out… (21225)
Officiellt licensierad Harry Potter Voldemort late… (68339)
Harry Potter Voldemort Maskeraddräkt inkluder… (889790)

Ska du på maskerad och funderar på vad du ska klä ut dig till? Vill du komma på det där perfekta, men det verkar på något vis omöjligt? Vanligtvis väljer vi att klä ut oss till något som vi känner till och tycker om. Kanske tycker du väldigt mycket om Harry Potter och vill klä ut dig i just Harry Potter-kläder? Ett par runda glasögon, en mantel och trollspö. Behövs det mer?

Harry Potter är en serie av sju böcker som gavs ut av författaren J.K. Rowling mellan åren 1997 och 2007. Böckerna tillhör genren fantasyromaner och har gjort enorm succé välden över. De har översatts till 73 språk och har försäljningssiffror på över 450 miljoner. Böckerna har även filmatiseras med Daniel Radcliffe i rollen som Harry Potter. Den första av filmerna kom ut år 2001.

Böckerna handlar om den föräldralöse Harry Potter som växer upp hos sin avlidna mors släktingar, familjen Dursley. Familjen han bor hos är väldigt sträng och han trivs egentligen inget vidare alls. På sin elvaårsdag får han reda på att han är trollkarl och att han har antagits för utbildning på internatskolan Hogwarts för trollkarlar och häxor. Under första middagen på skolan blir han sorterad in i elevhemmet Gryffindor och där får han sina första vänner, trollkarlen Ron Weasley och söta Hermione Granger. Han får även ett par fiender, bland andra trollkarlen Draco Malfoy och läraren Severus Snape som från början verkar ha något emot Harry. Under sin utbildning får han reda på mer och mer om sina föräldrar och att det var hans mors kärlek som räddade Harry från döden från den onde Voldemort och efter denna händelse bär Harry ett blixtformat ärr i pannan.

Man kunde se enorma köer framför bokaffärerna världen över inför varje nytt bokutsläpp av Harry Potter och många blev överförtjusta när filmerna släpptes. Det är nu ganska länge sedan den senaste boken om Harry Potter kom ut, men vi hänger kvar vid berättelsen ännu idag. Om du ska på maskerad för trollkarlar är det den perfekta utstyrseln. Även om du är bjuden på en fest med temat Harry Potter, så finns det ju som sagt andra figurer än Harry Potter i filmen också, så som Voldemort, Dobby, Ron Weasley eller Hermonie. Vill du prompt se ut som Harry Potter själv, är detta relativt enkelt gjort. Harry bär nämligen ganska speciella runda glasögon tillsammans med en ganska vardaglig frisyr. Om man sen målar en blixt i pannan så är man i stort sett färdig. Du hittar både smink till blixten och Harry Potter kläder hos oss på Fest365.se.

Harry Potter är kanske en av de mest kända trollkarlarna genom tiderna. Han är även väldigt lätt att klä ut sig till, så om man ska på trollkarlsmaskerad eller maskerad med Harry Potter-tema så passar detta perfekt. Kanske inte om man är kvinna dock. Då kan man istället välja att klä ut sig till söta Hermonie. Du hittar även Hermonie kostym hos oss. Vi har allt för din fest!