Hello Kitty kläder

Supersöt jätteballong som ser ut som Hello Kitty o… (2347663)
Slå in dina presenter i presentpapper med de… (60416)
Är ungarna helt tokiga i Hello Kitty kommer de gar… (71-0910-00)
Såpbubblor är en klassisk underhå… (R42 457)

Om du eller din dotter ska på maskerad och ni har ombetts att klä ut er som ett djur, eller katt, så är chansen stor att din dotter väljer att ha Hello Kitty kläder på sig. Denna söta vita figur har vunnit många flickors hjärta. Det har dock framkommit att Hello Kitty inte alls är en katt som väldigt många tror. Även hennes namn antyder om att hon skulle vara en katt, men det är hon alltså inte. Hon är en flicka. Detta säger skaparen att man tydligt kan se eftersom man aldrig ser Hello Kitty gå på fyra ben. Hon har även en katt själv som sällskapsdjur. Du hittar så klart kostymer om du ändå vill klä ut dig till Hello Kitty, både för barn och vuxna hos oss på Fest365.se. Vi har allt för din fest!

Hello Kitty skapades redan 1974 av det japanska företaget Sanrio. Kittys fullständiga namn är Kitty White men det är väldigt sällan man hör det namnet. Den allra första produkten som tillverkades i Hello Kitty serien var en plånbok i vinylplast, men idag ser vi Hello Kitty på allt från pennvässare till brödrostar. Vem är då Hello Kitty? Jo, hon bor tillsammans med sina föräldrar och sin tvillingsyster som heter Mimmy i London. Hon har blodgrupp A och har skorpionen som stjärntecken. Hon har många vänner i skolan som hon ofta leker med och som hon upplever diverse äventyr tillsammans med. Hello Kitty tycker väldigt mycket om att resa, lyssna på musik, läsa och framförallt att lära känna nya vänner. Hon väger lika mycket som tre äpplen och är lika lång som fem äpplen staplade på varandra. Hon älskar äppelpaj. Intressant nog har Hello Kitty ingen mun, utan talar från hjärtat. Ett av hennes tydligaste kännetecken är dock rosetten som hon alltid bär vid vänster öra.

Om din dotter inte vill ha en mask över ansiktet, så kan man istället ha en söt rosa kjol och en topp med Hello Kitty på. Det finns även klänningar att köpa, så att man blir en riktigt liten Hello Kitty prinsessa. Om du eller din dotter bara älskar Hello Kitty så finns det även andra typer av Hello Kitty kläder. Man kan till exempel klä ut sig till en Hello Kitty pirat.

Söker du Hello Kitty kläder så hittar du det hos oss på Fest365.se. Kom in och inspireras i vår webbshop. Vi har inte bara kostymer och klänningar utan även alla typer av tillbehör som behövs för att festen ska bli riktigt lyckad.