Inbjudningskort till bröllop

För att kompisarna ska veta vilket tema det &:… (206106)
Bjud in alla nära och kära för att… (42610)
Att anordna en babyshower är verkligen specie… (24234)
Tjusiga inbjudningskort i dubbelvikt form i fina r… (347664)
Bjud in dina närmaste på kalas bara f&:o… (37515)
Vrooom! Tuffa inbjudningskort med motiv från Disne… (347657)
Fina inbjudningskort med motiv av dina f… (347619)
Kör på fotbollstemat till småttingens kalas och sk… (27314)
Bjud in kompisarna till vinterparty med Frozen Inb… (347473)
Skicka ut färgglada inbjudningskort till alla små… (49574)
Vad tror du är höjdpunkten på f&:ou… (49614)
En av de svåraste hemligheterna man kan hålla måst… (47394)
På kalas ska det finnas tårta och saft, discomusik… (42259)
Tjusiga inbjudningskort gör gästerna&:nbs… (49594)
Bjud in kompisarna till partyt som man gjorde… (347114)
Vackra vita inbjudningskort i romantisk stil… (SOMAINVI)
Bjud in till midsommarfest med ett dekorativt kort… (54312)
Snygga Monster High 2 Inbjudningskort att dela ut… (347220)
Har småttingen fastnat för tuffa pirater och sjörö… (40504)
Är inbjudningarna färgglada så bli… (47124)
Riktigt söta inbjudningskort i blå f&:au… (552182)
Studenten firar man bara en gång i livet och… (52576)
Bjud in kompisarna till Turtleskalaset med dessa t… (347275)
Howdy partyanimals! Här har vi en uppsättning supe… (49634)
Dags för 80-talsparty? Bjud in dina gäster som man… (43384)
Inbjudningskort med klassiska scener ur Star Wars-… (206447)
Smycka ut dina grattiskort, inbjudningskort eller… (12271401)

Är det dags för dig att skicka ut dina vackra inbjudningskort till bröllop? Det finns en hel del saker att tänka på innan man skickar dem, men det har du säkert redan gjort. Ett av skälen till att man har just bröllopsfest är att man ska låta de två släkt- och vänkretsarna lära känna varandra, men innan man skickar inbjudningskort så måste man så klart bestämma vilka som ska bjudas in på bröllopet. Tänk efter vilka ni måste bjuda, vilka ni bör bjuda och vilka ni vill bjuda. Släkten brukar vara given, men man måste dra gränsen någonstans. Var bara lugn, kusiner som man knappt träffat måste man inte bjuda om man inte vill.

Vanligtvis så brukar man skicka ut bröllopsinbjudan ungefär sex veckor innan bröllopet. Om man vill vara säker på att så många som möjligt kan komma så kan man alltid skicka ett e-postmeddelande eller ett textmeddelande som ber alla att boka in dagen i kalendern innan man skickar ut själva inbjudningskortet. Detta kan med fördel göras flera månader i förväg.

Det finns så klart färdigtryckta ”inbjudningskort bröllop”, som kortfattat beskriver plats, tid och datum. Men en inbjudan behöver innehålla mer information än så. Försök att få med så mycket information som möjligt på inbjudan, eftersom det då blir mycket lättare för gästerna att veta vad som gäller och du behöver inte heller bli besviken när den stora dagen kommer. Gästerna behöver veta vilken slags fest det är och om det serveras middag eller inte. Klädsel är ett annat viktigt moment och försök att vara tydlig. Se till att hålla dig till de fem klädkoderna som finns för att underlätta för gästerna. Använd gärna SVAR SENAST istället för O.S.A eller R.S.V.P. Skriv även vem som svarar på frågor om bröllopet och vart man vänder sig om man nu har några frågor som gäst. Om man endast vill att vuxna kommer på bröllopet så skriver man helt enkelt detta. Det är inga problem. Om man vill kan man även nämna något om presenter och om det finns någon önskelista i butik.

Så nu är det bara för dig och din blivande hälft att hitta det där alldeles speciella inbjudningskortet till ert bröllop och göra det personligt. Kanske vill ni ha ett traditionellt inbjudningskort där namnen står på framsidan eller kanske ni skickar ut inbjudan med ett foto på er två. Gå gärna in och titta på vårt sortiment på Fest365.se. Kanske hittar ni det perfekta inbjudningskortet där. Det finns egentligen inget som är rätt eller fel eftersom det är er dag och det är trots allt ni som bestämmer. En sak är dock säker och det är att alla tycker om att få ett inbjudningskort till bröllop! Lycka till på den stora dagen.