Kycklingdräkter

Har du hört det senaste? Att det finns f&:ouml… (MA-8587)
Extra lång gummikyckling som kan brukas till… (GJ036)
Varför se ut som alla andra barn när man… (94975-2)
Kyckling Deluxe Maskeraddräkt inkluderar helk… (90028)
I en värld där kycklingar allt oftare bl… (3acf3d84)
Har du massa dumma höns på g&:aring… (90026)
Gummimask med formen av ett kycklinghuvud och utsk… (BM276)
Pip! Förvandla dig till en söt kyckling… (MA-8543)
Matcha ditt fina påskbord och duka med dessa… (57078)
Fluffig kyckling som du kan skruva upp så at… (01477)

Det finns tillfällen då man kan klä ut sig till vad som helst. Det kan faktiskt finnas tillfällen när man vill klä ut sig till en kyckling. Jo, tro det eller ej, men det gör det faktiskt. Det kanske står i inbjudan att du ska klä ut dig till ett djur som börjar på ”K” och då duger det så klart att klä ut sig till kyckling lika bra som en katt, kobra eller ko. Eller känguru eller kanin. Kanske är det en påsk-fest du ska på och du är trött på att klä ut dig till häxa. Då är det faktiskt alldeles utmärkt att klä ut sig till kyckling istället! Du hittar både söta och mer skrämmande kycklingdräkter hos oss på Fest365.se. Vi har maskerad kläder för både vuxna och barn och allt annat som du kan tänkas behöver inför den stundande festen.

För den som plötsligt blev osäker så är det dunungen i släkten som kallas kyckling. Vad ska man då tänka på om man ska klä ut sig till kyckling? Jo, näbben är oftast kort med mer eller mindre nedböjd överkäke, vars kanter omsluter underkäken. Vingarna är oftast korta, avrundade och kupiga. Stjärten har en växlande längd, så den kan vara allt mellan 12 och 20 pennor. Hönsfåglar har tre framtår och bakre tån är högre fäst än framtårna. Klorna är starka, trubbiga, oftast kupade och vanligen korta. Huvuden bär oftast ett smycke, såsom hudflikar, kammar eller fjäderbuskar. Så nu vet du precis hur du ska klä ut dig till kyckling.

Vi tycker alla om kycklingar. De små söta gula små pipande fåglarna kan få alla barn och vuxna på fall. Det finns bra och bekväma kycklingdräkter för alla att klä ut sig i. Kanske vill ni gå som familjen kyckling på nästa maskerad. Kycklingar tycker oftast om sällskap. Du hittar söta och mer vuxna kycklingdräkter hos oss på Fest365.se. Vi har alla typer av kostymer som du bara kan tänka dig så om du ska på maskerad så kan du med fördel vända dig till oss. Vi har allt för din fest!