LED-ballonger

Smurf-, moderat- eller himlatema på festen?… (N-055LRB)
Klasskalas vankas och dina föräldrar &:au… (N-055LRG)
"Man kan aldrig vara nere med en ballong". Ja, s&:a… (N-055LRR)
Maximera effekten på festen med dessa LED-ba… (1202005)
Lys upp festen med dessa revolutionerande LED-ball… (1202017)
Snygga LED-ballonger som höjer kalasstäm… (21017)
Midvinternattens köld är hård, led… (21016)
Aldrig för har guld glänst så star… (1202414)
Sprid kärlek med dessa blå hjärtfo… (N-030LHPB)
Höj stämningen på kalaset med dess… (N-030LHPG)
Vem behöver discolampor när vi sälj… (N-030LHPRGB)
Vanliga ballonger är så förra &:ari… (N-030LHPR)
Har du tröttnar på vanliga ballonger oc… (N-030LHPV)
Visa kärlek på ett sätt som ingen… (1202247)
Extra festliga ballonger som ger en snygg effekt n… (1202001)
Vad är bättre än en ballong? Jo, tv… (1202421)
Låt inte ballongerna förlora sin charm… (1202007)
Överraska födelsedagsbarnet med ett kala… (BAI052)

Det är inte bara kläder, kostymer och dräkter som sätter prägel på en fest. Ett av de allra viktigaste sakerna som måste finnas på en fest kanske ändå är ballonger. Om du planerar en fest eller ett barnkalas på vintern när det är lite mörkare ute, så är det superhäftigt att förgylla festen med den nya typen av ballonger som nu finns på marknaden, nämligen LED-ballonger. Vi älskar färger av alla dess slag och blinkande produkter blir vi alltid glada av, så blinkande LED-ballonger är något alldeles speciellt. De ger helt enkelt festen extra liv och rörelse.

Det som gör dessa ballonger så speciella är att varje ballong har en liten LED-lampa som aktiveras när man blåser upp ballongen. LED-ballonger är helt ofarliga och fungerar hur bra som helst om man vill använda dem utomhus eller i mörka rum. Halloween är ett utmärkt tillfälle att använda dessa för lite extra spök-känsla. Tillverkaren rekommenderar dock inte att man fyller denna typen av ballong med helium, så kolla lite extra vad som gäller för de ballonger som du har.

Vissa av dessa super coola LED-ballonger börjar blinka när man drar ut en kartongbit för att blåsa upp den. Denna kan blinka i upp till 48 timmar, det kan vara bra att känna till. På vissa ballonger kan man till och med byta hur den lyser. Man kan enkelt skifta mellan fast sken, blinkande sken och snabb blinkning. En utmärkt dekoration vid kräftskivan eller varför inte till festen eller maskeraden med disco-tema.

Det finns en annan typ av LED-ballonger som aktiveras genom att man trycker på en knapp som finns på ballongens topp. Denna ballong lyser i ungefär 20 timmar. Dessa finns i många olika färgglada färger eller i silver eller guld. Det finns även med spöken och häxor på för halloween och andra, blandade färger för nyårsfesten eller barnkalaset. En underbar dekoration som kompletterar alla tjusiga kläder eller dräkter, klänningar och kostymer. Dessa LED-ballonger kommer säkert att bli höjdpunkten och samtalsämnet lång tid framöver på din fest eller maskerad. Du beställer dina LED-ballonger online hos oss på Fest365.se. Vi har allt för din fest.