Pippi Långstrump kläder

Gör som Pippi och bada i guldmynt med dessa g… (HOL7816)
Officiellt licensierad Pippi Långstrump peru… (44-3601-00)
Inte nog med att du har Pippis kläder och Pippis p… (44-3605-00)

Vår kära, kära Pippi. Om du eller din dotter letar efter Pippi kläder så finns det verkligen en uppsjö att välja mellan online. Nästan alla tjejer gillar att klä ut sig till Pippi, så det är den perfekta kostymen även om man ska på maskerad eller inte. Fråga din dotter så får du se.

Pippi Långstrump är en av Astrid Lindgrens mest kända litterära figurer där böckerna har översatts till 92 olika språk. Pippi är som vi alla vet en väldigt ovanlig flicka och hon ansågs till och med vara kontroversiell när böckerna kom ut på 40-talet. Hon är världens starkaste, har fräknar och rödhåriga flätor som står rätt ut, säger oftast emot vuxna och är allmänt ouppfostrad, men de flesta barn tycker att hon är helt fantastisk och det roligaste som finns. Hon bor i huset som hon kallar Villa Villekulla med sin häst och sin apa. Hennes bästa kompisar heter Tommy och Annika och man kan så klart klä ut sig till dem om det är Pippi-tema på festen du ska på. Man troligtvis väljer du eller din dotter att klä ut er till huvudpersonen, vilket är Pippi så klart. I boken om Pippi Långstrump har Pippi snarlika kläder som de hon hade i filmerna och det är där man kan hämta inspiration på hur man klär sig som Pippi. Hon bär ett ljusgrönt förkläde med fickor, strumpeband som håller uppe en grön strumpa och en orange. Sedan får man inte glömma de alltför stora svarta skorna.

Idag kan man kanske tycka att det är lite för vågat att klä sina barn med strumpeband, så då kan man självklart välja ett par vanliga strumpbyxor istället. Vill man ha en färdig kostym så hittar man det hos oss på Fest365.se. Det är bara att gå in och se ut det man vill ha. Sedan beställer du enkelt och billigt online och vi skickar dina varor till dig. Enklare än så kan det inte bli. Förutom kostymer och maskeradkläder så har vi också alla typer av tillbehör som du kan tänkas behöva. Vi har allt för din fest!