Placeringskort

Stilrena och runda placeringskort i vit f&:aum… (X51 170)
Det finns många anledningar till varför… (13615001)
Låt inte dina tjusiga placeringskort li… (95234)
Svärmor ska få sitta bredvid din mor. D… (220004)
Stilrena placeringskort med romantiskt mönster som… (X51 169)
Bordsplaceringar kan vara roligt av flera anlednin… (220021)
Ge din fest lite mer elegans med de här placerings… (11704-24711)
Att ha en värd som talar om hur folk ska g&:ou… (220007)
Har du bjudit alla möjliga omaka gäster… (49593)
En fest med ett visst tema som exempelvis pro… (220005)
När kompisarna kommer över på midd… (220009)
Röd är en färg som de allra flesta… (220003)
De jordnära färgerna har en lugnande eff… (220006)
Att få till den perfekta dukningen är i… (XMASACC12)
Häxor, gastar och demoner har samlats i din m… (220002)
Provance är temat på festen eftersom de… (220008)
Den mest stilrena färgen av dem alla är… (220001)
Gör dina grattiskort, placeringskort eller pr… (12271301)

Om man kommer på en fest som har bordsplacering så vet man direkt att det är något alldeles extra. Kanske vet man redan hur formellt det är eftersom man ofta får veta vilken typ av kläder man ska bära när man får inbjudan, men oftast är det vid mer eller mindre formella tillställningar, så som bröllop eller nobelmiddagen som man får uppleva bordsplacering. Men måste det verkligen vara så? Skulle det inte vara roligt om man lägger ut placeringskort vid vilken fest som helst, till och med vid jul?

Det man kanske inte alltid tänker på är att placeringskort faktiskt sammanför människor, eftersom man då får chansen att prata med någon som man annars kanske inte hade pratat med. Om man är bjuden på en fest eller tillställning så är det helt enkelt så att man naturligt sätter sig tillsammans med personer som man redan känner eller som man vet att man har något gemensamt med. Tänk alla samtal man går miste om med de som man aldrig sätter sig bredvid. Därför kan det vara otroligt roligt att använda placeringskort för andra fester och kalas och inte bara vid bröllop eller nyår.

När man ska göra en bordsplacering vid en stor fest är det kanske ibland viktigt att man tänker lite extra på vilka gäster som trivs ihop och vilka som kanske med fördel ska sitta en bit ifrån varandra. Fundera sedan på om målet är att gästerna ska ha trevligt tillsammans för att de redan känner varandra eller om du vill att nya bekantskaper ska blomma upp. Det är bra att blanda äldre och yngre personer, men också lugna och pratsamma. Det är också bra om det finns minst två pratglada personer vid ett och samma bord så att det inte bara blir en person som hela tiden drar samtalet. Har du runda bord så är det bästa att sätta gränsen vid max 8 personer per bord för att man ska kunna föra ett vettigt samtal med varandra. Barnen får du gärna sätta vid eget bord om du fördrar detta.

Det finns idag otroligt eleganta placeringskort att köpa om det är det man är ute efter. Det finns både enkla placeringskort eller dubbelvikta. Det finns även placeringskort med hållare eller en typ som man kan sätta väldigt elegant på gästernas glas. Det finns ett otroligt utbud och det kan vara väl värt att inhandla några snygga placeringskortshållare som man kan ha hemma och använda så fort det är fest, oavsett vad det är man firar. Du hittar otroligt snygga placeringskort hos oss på Fest365.se. Besök vår webbshop för att se hela vårt sortiment. Vi har allt för din fest.