Pokemon kläder

Bartavla Pokemon Pikachu Pris: 199,00

Känner du för att förnya ditt hem eller är du i fu…

Pokemon Boxershorts Pris: 149,00

När du går förbi folk på stan med en nöjd och belå…

Pokemon Friends Snapback Keps Pris: 199,00

Den perfekta presenten till kompisen som redan har…

Pokemon Friends T-shirt Pris: 199,00

Det finns bara ett ord för den här T-shirten: Awes…

Pokemon Karaktärer Ryggsäck Pris: 299,00

Vad ska du göra när du inte får plats med fler pok…

Pokemon Pikachu Boxershorts Pris: 149,00

Man är aldrig för gammal för att avguda Pikachu! G…

Pokemon Pikachu Lappmössa Pris: 199,00

Låt inte den kalla vintern hindra dig från att gå…

Pokemon Pikachu Mössa Pris: 199,00

Har du en liten där hemma som bara älskar Pokémon…

Pokemon Pikachu och Pokeball Scarf Pris: 199,00

Låt Pikachu piffa till din look i vardagen med den…

Pokemon Pikachu Snapback Keps Pris: 199,00

Är du en riktig animénörd som bara älskar att ming…

Pokemon Pikachu Snapback Keps Flerfärgad Pris: 199,00

Piiiiikaaaachuuuuuu!!!! Världens sötaste superhjäl…

Pokemon Pikachu Svart Regnhatt Pris: 199,00

Ingenting är värre än en störtskur när man som min…

Pokemon Pikachu T-Shirt Pris: 199,00

Han må vara söt, men gör honom inte förbannad. Fra…

Pokemon Poke Ball Mössa Pris: 149,00

Bad hair day? Förvara ditt hår och varför inte din…

Pokemon Pokeball Mössa Pris: 199,00

Låt ditt barn fånga sin alldeles egna Pokémon iför…

Pokemon Pokeball Strumpor Pris: 79,00

När du traskar runt och jagar Pokémons kan ingen a…

Pokemon Pokéball Snapback Keps Pris: 199,00

Toksnygg Pokéball Snapback Keps för alla Pokémon-f…

Pokemon Regnhatt Pris: 199,00

Nämn något alla känner till! Och du kommer garante…

Pokemon Trainer T-Shirt Pris: 199,00

När du spelar Pokémon Go kan du ha en av dina vanl…

Det händer titt som tätt att det dyker upp fenomen som helt enkelt tar världen med storm, som till exempel Facebook. Ofta är dessa fenomen av teknisk natur och Pokémon Go är just ett sådant fenomen som vi har sett på senare tid. Vilken hype!

Pokémon Go är alltså en mobilapp som du laddar ner till din Apple- eller Androidtelefon och det hela går ut på att fånga Pokemons för att sedan träna dem och slåss mot andra Pokemons. Dessa små varelser lokaliseras med hjälp av GPS-teknik och man hittar dem på riktiga platser och de dyker upp på mobilskärmen. Du kanske hittar en i din matvarubutik eller runt husknuten. För att spela så skapar du en avatar och sedan är det bara att ge sig ut på jakt efter varelserna.

När man öppnar appen så dyker en konstgjord värld upp som bygger på den verkliga kartan i området där man befinner sig. När du promenerar runt med din mobil så dyker Pokémons upp i appen och när du klickar på varelsen så skickas du till en kamera-vy där den syns som ett hologram i din verkliga värld. Varelserna går att hitta lite överallt, men man måste gå runt för att hitta dem. Denna tekniken att kombinera den verkliga världen med en digital spelvärld kallas för AR, Augmented Reality. Pokémonspelet går ut på att bli den största pokémontränaren någonsin och att fånga och registrera alla pokémon i sin pokédex, vilken är en portabel guide med information om alla pokémon och deras egenskaper.

Pokémon Go har varit en enorm succé ända sedan lanseringen. Under den första månaden drog spelet in 200 miljoner dollar globalt, vilket är ungefär 1,7 miljarder kronor i nettointäkter på App Store och Google Play. Intäkterna ökade rejält i samband med att spelet lanserades i Japan den 22 juli i år. Vad som händer i framtiden återstår att se. Pokémon kläder & Pikachu dräkter är något som verkligen är på ropet igen tack vare den otroligt populära appen Pokémon Go som alla tycks spela idag. Spelet är lika populärt för vuxna som för barn och därför väljer många att klä ut sig till dessa figurer om man har blivit bjuden på maskerad.

Pokémon är också kända som Pocket Monsters, vilket är en japansk media-franchise. Pokémon finns bland annat som spel till Nintendos spelkonsoler, TV-serier, långfilmer, samlarkort, serietidningar och nu även som app. Fenomenet skapades av Satoshi Tajiri redan år 1996. Det är framför allt figuren Pikachu som man tänker på när man tänker på Pokémon, men det finns en lång rad andra figurer. Pikachu är den gulliga gula figuren som man ser som frontfigur och han fungerar som maskot för hela produktserien. Pikachu är en gul mus med elektriska krafter och på varje kind har han en röd påse där han lagrar elektricitet under natten.

Vid nästa tillfälle kanske du vill klä du ut dig i Pokémon kläder & Pikachu dräkter. Du kommer att bli festens höjdpunkt. Besök oss på Fest365.se. Vi har allt för din fest.