Sjömanskostym

Matroshatt Budget Pris: 49,00

Gör din sjömansdräkt komplett till maskeraden med…

Matroshatt Paljetter Pris: 99,00

Skepp ohoj tjejen! Här kommer en tuff sjömanshatt…

Muskulös Sjöman Maskeraddräkt Pris: 299,00

Nu behöver du inte längre käka spenat för att bli…

Rysk Sjömanshatt Pris: 99,00

Om du verkligen ska segla ut på ryska vatten kansk…

Sexig Sjöman Maskeraddräkt Pris: 399,00

Den här snygga sjömanskostymen är perfekt för mask…

Sjöman Budget Maskeraddräkt Pris: 299,00

Finns det något snyggare än män i vita kostymer? N…

Sjömans Handväska Pris: 49,00

Supersöt sjömansväska med marinblå ränder som du k…

Sjömansflicka Deluxe Maskeraddräkt Pris: 399,00

Borda ditt skepp och segla världen runt i denna se…

Sjömansfru Maskeraddräkt Pris: 299,00

Har du en förkärlek till starka sjömän med rejäla…

Sjömansskägg Pris: 99,00

Fluffigt sjömansskägg inklusive mustasch i tre oli…

Sjöofficer Maskeraddräkt Pris: 499,00

Sjöofficer Maskeraddräkt inkluderar en vit sjömans…

Träpaddel Ölbricka Pris: 99,00

Servera ölen som en äkta sjöman med hjälp av den h…

Village People Sjöman Maskeraddräkt Pris: 649,00

Villiage People Sjöman Maskeraddräkt inkluderar en…

En sjöman älskar havets våg, det vet vi alla. Detta gäller alla sjömän, det spelar ingen roll om det är en bebis, ett barn eller vuxna. Vi har en sjömanskostym för alla som älskar havet och för alla som älskar maskerad så klart. Till och med till din baby.

Som dam kanske du vill klä ut dig till en sjömansflicka, men det finns även annan typ av dräkt att välja på. Gå in och titta på vårt utbud på Fest365.se. Vi erbjuder så klart också lite olika alternativ på herr sidan. Kanske vill du gå som en enkel sjöman eller varför inte slå på stort och passa på att bli sjökapten för en dag. Det gäller att ta chansen när man får den och varför inte välja den högsta positionen man bara kan. Det är ju synd att hålla tillbaka. Det kanske inte många tänker på är att det faktiskt även finns folk som jobbar i maskin på en båt och de är så klart lika mycket sjömän som de som jobbar på bryggan. Så du kan även klä ut dig till Maskinchef om du vill!

Till barn finns precis samma alternativ som för vuxna, men hos oss hittar du även kläder till din bebis. Det är viktigt att hela familjen får vara med och klä ut sig. Så supergulligt att ta med en liten sjömanspojke eller sjömansflicka på maskeraden eller Halloweenfesten. Vem säger förresten att man måste gå på maskerad för att klä ut sin lilla ögonsten i sjömanskostym? Det kan ju passa att klä upp sin baby i sjömanskostym vid alla finare tillfällen, som till exempel bröllop eller dop. Detsamma gäller för något äldre barn. Däremot kanske det rynkas på ögonbrynen om du som vuxen kommer på ett bröllop som sjökapten, om du nu inte råkar vara sjökapten så klart!

En sjömanskostym är en perfekt dräkt för en maskerad och kommer aldrig att gå ur mode, så du kommer troligtvis att få väldigt mycket nytta av den även i framtiden. Besök vår webbshop på Fest365.se för att se vårt enorma utbud. Vi har inte bara kläder och kostymer, vi har även alla tillbehör som du kan tänkas behöva, så som peruker och smink. Vi har kort och gott allt för din maskerad eller fest. Lycka till nu och ha så roligt!