Sommarfest

Sommarfest, Hawaiifest eller födelsedagsfest på gå… (12656)
Bjud in till midsommarfest med ett dekorativt kort… (54312)
När sommarfesterna drar igång och du &:a… (64247)
Städa undan efter midsommarfesten på tr… (60470)
Höj stämningen och dekorera sommarfesten… (DECO448)
Planerar du att ha en storslagen sommarfest? D&:ari… (DECO587)
Den givna accessoaren på sommarfesten eller… (1c9d7523)
Den givna accessoaren på sommarfesten eller… (6cf781ac)
Den givna accessoaren på sommarfesten eller… (6b9a45b5)
Den givna accessoaren på sommarfesten eller… (f5fed016)
Den givna accessoaren på sommarfesten eller… (7d8d60e5)
Den givna accessoaren på sommarfesten eller… (82f9e080)
Den givna accessoaren på sommarfesten eller… (fc489c3d)
Den givna accessoaren på sommarfesten eller… (1bf0b13a)
Den givna accessoaren på sommarfesten eller… (938301c9)
Sommarfest eller myskväll på gång… (SUKSJ1)
Efter alla underbara midsommarfester i vårt… (78482)

Sommar och sol. Finns det något härligare? Det ända som kan toppa det är en riktigt mysig och varm sommarfest. Det finns alla möjliga anledningar till att hålla en fest som till exempel midsommar, man har semester från jobbet, man kanske fyller år. Men måste man verkligen alltid ha någon speciell anledning. Kan man inte bara få ha en sommarfest för sommarens skull?

Det finns några saker att tänka på inför din sommarfest. Maten är så klart viktig och kanske väljer du att grilla. Det är ju mysigt på sommaren. Sill och potatis är också sådär mysigt somrigt, men det kanske hör till midsommar. När det gäller dryck så är det viktigt med kylning. Det finns ingen som gillar en varm öl eller ett varmt glas vitt vin. Om man någon gång har fått det på en fest så vet man hur viktigt det är med kyld dricka. Hos oss på Fest365.se så har vi många bra alternativ för just detta. Vi har ölglas som man kan lägga i frysen innan festen, men det allra bästa är att ha en ishink som är fylld med is och som håller flaskorna kalla. Perfekt för en fest och faktiskt också ett måste.

Kanske gillar ni att spela spel på sommaren, så som kubb eller brännboll. Hos oss hittar du ett stort utbud av spel och lekar som kan roa både stora och små på sommaren. Kanske en banderoll där det står Aloha eftersom det osökt för oss bort till Hawaiis soliga stränder. Det är så klart helt upp till dig hur du vill dekorera. Det lättaste är att gå in och titta i vår webbshop och låta sig inspireras.

Har man fest ute så är det smart att använda bordsduk i papp och engångstallrikar, bestick och muggar. Det är ingen som kommer att ta illa upp. Är festen ute så är den. Det hör till. Njut nu av sommaren så länge den varar och ha så roligt på festen.