Sportkläder

Komplettera din outfit inför sportfersten med den… (47020-A)
Kora inte bara 1 utan 2, 3, 4, 5 vinnare på sportm… (86244)
Dra på dina snabbaste skor och klä dig… (21389M)
Temat är sport och du vill gärna klä dig i något k… (75353000XL1)
Är temat sport och du inte vill klä dig som alla a… (75354000STD)
Go go Power Rangers! Sportig, stark, kvick - inte… (MLPRBKL)
Looken för dig som föredrar lianer som transportsä… (90674)
Sportfåne - Det annorlunda sportfråges… (6922506f)
Officiellt licensierad Spice Girls Sporty Spice lå… (42280)
Äntligen en transportväska för dina… (3530)

Har du precis fått ett kort där det står att du är bjuden på maskerad och att klädseln ska vara sportkläder, så kanske du redan nu har börjar fundera på vilken typ av kläder du ska välja. Menar de den typen av sportkläder som man hade i skolan på gymnastiken? Ska jag behöva hitta ett par blåa sockerplast i min storlek?

När det gäller sportkläder så har plaggen som tur väl är ett väldigt brett spektrum och du kan egentligen välja nästan vad du vill att klä ut dig till, bara det har med sport att göra. Sportkläder är helt enkelt kläder som är anpassade till sport, men om man vill vara riktigt traditionell så kan man gå tillbaka i tiden och se att de första sportkläderna var för jakt och ridning. Det var först under 1800-talet som kläderna särpräglades allt mer utifrån vilken sport de skulle användas till. Det finns så klart enormt många sporter idag och vad du väljer att klä dig i är helt upp till dig. Du kan komma i baddräkt om du vill eftersom detta är sportkläder för en simmare. Du kan komma i full skidåkarmundering om du vill. Det kan så klart vara bra att kolla om festen kommer att hållas utomhus eller inomhus och vad temperaturen kan tänkas bli, innan man bestämmer sig fullt ut.

Ofta används byxor eller shorts som sportkläder. Skjortor i kraftig bomull och jackor är vanliga att ha på överkroppen. Syntetiska material och stretchmaterial blev mer vanliga under 1950-talet. Om man håller på något speciellt lag så kanske man vill bära det laget eller det landets färger när man ska på sport maskerad.

På 80-talet var det väldigt inne att ha adidasbyxor med knäppning i sidorna och det var även väldigt poppis med benvärmare och svettband. En snygg gymnastikdräkt och tights blir perfekt om du ska på 80-talsfest eller fest med temat sportkläder.

Om du vill få lite tips och inspiration, så välkommen in och titta i vår webbutik på Fest365.se. Du har ju alltid Sporty Spice att klä ut dig till om du vill. Du kan klä ut dig till basebollspelare eller golfare. Boxare eller bowlingkägla. Möjligheterna är oändliga och det är så klart helt upp till dig. När du väl har bestämt dig så kan du enkelt beställa online från oss. Vi skickar din beställning direkt hem till dig. Smidigt. Ha så roligt på festen!