Tårtdekorationer

Pynta bröllopstårtan på den speci… (40054)
Tager du...? JA! Stiligt brudpar förestä… (40055)
Klassiskt budpar till bröllopstårtan! B… (40053)
Rolig tårtdekoration i form av ett par svarta fotb… (SDEC031)
De flesta säger med glädje ja till att g… (11987)
De flesta säger med glädje ja till att g… (11993)
Står du där i köket och bakar inf&:… (HP140191)

Är det dags för kalas och det första du tänker på är tårtan? Det finns idag faktiskt ett sätt även för oss som inte är så duktiga på att baka, så att vi kan få till en riktigt vacker tårta och detta är med hjälp av tårtdekorationer.

Tårtdekorationer är idag så mycket mer än att skriva namnet på den som fyller år och sätta fina ljus i tårtan. Självklart är även detta otroligt viktigt, men vad som är så härligt idag är att man kan få den mest bedrövliga tårta i världen att förvandlas till en prinsessas dröm med hjälp av tårtdekorationer. Till exempel så kan man köpa en tårtbild som är gjord i oblat och som läggs direkt på tårtan. Denna tårtbild är ungefär 20 centimeter i diameter, så även om din tårta från början är alltifrån vacker så kan du lägga på denna tårtdekoration, och vips så har du en tårta som är som gjord för en prins eller prinsessa. Ditt barn kommer att älska dig (och förhoppningsvis även din tårta) om det nu är till barnkalas som tårtan är ämnad. Dessa tårtbilder finns i alla möjliga olika former och med olika bilder på, så du kommer säkert att hitta en som passar just till din fest eller till ditt tema oavsett om det är till dop, bröllop eller till en student. Vilken räddning!

Det finns så klart även en mängd olika sorters ljus att välja på när det gäller tårtdekorationer. Det finns allt från prinsessor till Nalle Puh och diverse brudpar, en del roligare än andra. Om det är en födelsedag som firas så är det så klart alltid passande att sätta i siffran som personen i fråga fyller i tårtan. Se bara rätt så att det blir rätt siffra, annars kan det bli tårar. Tomtebloss och flaggor fungerar också. Är tårtan till en maskerad så är det kanske temat på festen som får bestämma vilka dekorationer som passar bäst.

Härligt att det finns hjälp att få när det gäller tårtdekorationer. Det ska ju trots allt vara roligt när något fyller år och detta hjälper faktiskt riktigt bra mot den stress man annars känner, vilket är en mycket trevlig överraskning för den som fixar kalaset. Du hittar alla möjliga tårtdekorationer hos oss på Fest365.se. Vi har allt för din fest.