Tjuv maskerad

Skräm bort inbrotts-tjuvar och grannar eller jävla… (94844)
Hawaiitema, poliser och tjuvar eller kanske en hel… (57076)
Är du en skurk som planerar att råna ba… (EM-3190.(S))
Klassisk tjuv eller en hemlig beundrare? Denna mas… (208004)
Klassisk tjuv eller en hemlig beundrare? Denna mas… (208005)

Ska du hålla maskerad och du har valt att klä ut dig till tjuv. Eller kanske det rent av är en tjuv och polis maskerad du ska gå på? Då har vi tips och råd till dig och så har vi så klart olika typer av kostymer att välja mellan. Du hittar vårt fantastiska utbud på Fest365.se.

Letar du efter en dräkt till dig själv, eller kanske till ditt barn? Vi har ett mycket bra utbud av alla möjliga storlekar. Till vuxna kan vi rekommendera den klassiska kostymen som en fånge har på sig, som den som Elvis visade i ”Jailhouse Rock”. Sen finns så klart även den orangefärgade fångdräkten, som kanske inte alltid är så smickrande, men det är i alla fall ingen som kommer att fråga om vad du är utklädd till. Svarta byxor, svart- och vitrandig tröja och ögonmask är ett annat alternativ. Gärna med en pengapåse i näven. Denna kostym passar även väldigt bra till barn. Om inget av detta faller dig i smaken, så är gangsterboss kanske något för dig?

När du köper dräkter till din tjuv maskerad, så kan det vara smart att även tänka ett steg längre. Se till att du köper en kostym som du inte bara kommer att använda en gång. Se till att det är något som du kan använda igen, som till exempel vid Halloween eller andra fester. Du hittar alla typer av kostymer och dräkter för både barn och vuxna hos oss på Fest365.se. Du beställer snabbt och smidig av oss online och vi skickar din beställning direkt till dig vilken underlättar. Då kan du få mer tid att planera festen så att den blir riktigt, riktigt bra. Vi har allt för din fest, så om du behöver inspiration så är det bara att besöka vår webbshop. Välkommen.