Satsa på ett snyggt trägolv

Ska du lägga in nytt golv i ditt hem så är trägolv ett mycket bra alternativ. Du kan få trägolv i ek, men även golv i andra träslag, så som ek, bok, lönn, björk, lärk, gran med flera andra. Du kan alltså lägga ett furugolv, ekgolv, tiljor, plankgolv, allmogegolv eller ett trägolv som passar dig och ditt hem. 

​​trägolv ekFördelen med att ha ett golv i trä är att det är mycket tåligt. Materialet i sig har varit något människan redan använt länge till en mängd olika ändamål. Trägolven i gamla hus brukar vara det som är värt att spara då de har ett högt värde. Att lägga in ett helt nytt trägolv är inte heller det fel!

Golv i trä är tåligt

Oavsett om du väljer att lägga in trägolv ek eller vill ha ett trägolv i ett annat material så gör du ett bra val. Du kommer att få ett golv som tål en hel del, samt att det även är snyggt att titta på. När du ska välja ditt golv i trä, så kan du kolla hos LGB. 

De jobbar med trä och tillverkar flera olika produkter, inte bara golv. Du kan välja trämaterial så väl som bredd på plankorna, så att du får ett golv som du trivs med och som ser ut så som du vill att det ska se ut. Så vill du ha ett nytt, snyggt golv till ditt hem, se då till att satsa på ett golv i trä!